Exemple de compuneri despre prietenie

După Familie, Prietenii sunt cele mai importante persoane DIN Viața noastră. Dacă o persoană se dovedeşte a fi un Bun priten este Absolut necesar ca şi cealaltă persoană să-i răspundă PE măsură. Avem nevoie de EI ca sa le impartasim atat bucuriile cat si supararile noastre. Cu prietenul împarți bunuri materiale, împarți gânduri, împarți sentimente, preocupări, idealuri. De cand suntem prieteni am inteles ca fara respect si fara ingaduinta nu Poti avea un prieten adevarat. Cu fiecare ocazie ivită, pritenii adevăraţi se întâlnesc, iar Dacă a trecut o perioadă fără să se våda EI sunt nerăbdători să se reîntâlnească. Te ne sa ne Spui ce problema ai intampinat cu acest Referat. Mereu trebuie să-i dovedeşti celuilalt devotamentul tău, apreceria, simpatia şi Stima pe care i-o porţi. Atunci Când vorbim de Prietenie nu este suficient să vorbim de o singură parte care este prietenoasă.

IMI doresc foarte mult ca Prietenia Noastra sa Durèze o viata. PE mine Insa nu ma pasioneaza atat de mult Gramatica fata de citit sau de scris compuneri. Altfel spus, prietenul tău nu este cel Care Îţi zâmbeşte Frumos şi Care Paré prietenos, ci cel Care de câte ori ai avut nevoie de El a fost lângă tine. Prietenia CERE şi réciprocité. Mi-AR alunga singurătatea și mi-AR înveseli Viața, iar eu, în schimb, eu i-AŞ CITI DIN cărțile pe care le îndrăgesc, i-AŞ povesti despre locurile pe care le-AM văzut și i-AŞ Purta PE umeri trupul fragil Când AR obosi. Nu este important ca numărul pritenilor să fie Cât mai mare, în schimb este importantă calitatea relaţiei de Prietenie. Este bine sa STIM Lucrul acesta si sa invatam DIN timp sa II apreciem si sa-i tinem aproape de Noi. Eu cred ca relatia dintre oameni rareori se poate Numi Prietenie.

Prietenul te țină de mână atunci Când simți că te scufunzi, Când ești rătăcit, când ai nevoie de ACEA mână. Dacă la baza relaţiilor dintre Două persoane stă doar un oportunism, adică doar satisfacerea unor nevoi personale, ACEA relaţie nu poate fi numită de Prietenie. Pentru mine, prietenul meu cel mai bun inseamna foarte mult. Prietenia este ACEA legătură afectivă Care se formează între persoane, Acel sentiment UNIC, sentiment ce a dat naștere atâtor povești Frumoase și a transformat Omul simplu în Erou. Nu apuci să îi CERI sprijin pentru că s-a oferit deja! EA trebuie supervriendelijk de o simplă SIMPATIE. Prietenul este ACEA persoană care te înțelege, te sfătuiește de bine și Cine rămâne aproape la bine și la greu.


Comments Closed

Revista nº 123